marți, 20 octombrie
Comitetul Național pentru Situații de Urgență se reunește astăzi
De Daiana Toma-Cioran - miercuri, 26 august în categoria Administrație
82

Distribuie pe rețelele de socializare

Astăzi, 26 august, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se reuneşte  pentru a dezbate ordinul comun privind regulile de protecţie sanitară pe timpul campaniei electorale, dar şi măsurile referitoare la redeschiderea teatrelor, cinematografelor şi restaurantelor.

Se va completa Hotărârea de Guvern privind starea de alertă, asta pentru a introduce anumite reguli de desfăşurare a campaniei electorale, reluarea activităţii în teatre, cinematografe, reluarea activităţii în restaurante din spaţii închise.

Decizia autorităților va fi luată după o discuție cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, care a fost solicitată de cele 4 organizaţii profesionale din domeniu.

Patronatele Horeca au solicitat guvernului, încă din timpul stării de urgență ca activitatea lor din spațiile închise să se redeschidă la începutul verii. Însă solicitarea nu le-a fost acceptată din cauza riscului de a se răspândi noul coronavirus, au explicat autoritățile.

Săptămâna trecută, reprezentanții industriei ospitalității, ai celor care dețin restaurante, pub-uri și baruri, au protestat în București, reclamând scăderea dramatică a veniturilor lor și riscul de a intra în faliment.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri