sâmbătă, 31 octombrie
Concert pentru copii în aer liber
De Petruța Gromucz - vineri, 14 august în categoria Evenimente
20

Distribuie pe rețelele de socializare

Edu Music a organizat în 12 august un Concert Educativ în aer liber pentru copii. Evenimentul s-a desfășurat pe Câmpia Tineretului din Baia Mare la ora 19:00.

Concertul a fost susținut de interpreți de muzică europeană clasică, profesori ai Colegiului de Arte Baia Mare și parteneri de la Filarmonica din Satu Mare.

Programul concertului a făcut pe toți copii să se simtă într-o „Călătorie a muzicii clasice”. Din repertoriu au făcut parte melodiile interpreților clasici din toată Europa, cum ar fi: Mozard, Vivaldi, Cuteanu, Enescu și alții. Naratoarea Monica Dragoș a coordonat interpreții, dar a și explicat publicului frumusețea fiecărei simfonii.
De la oameni în vârstă, până la copii, toți s-au bucurat și au dansat pe ritmul instrumentelor.

Muzica interpreților clasici dezvoltă cultura
Vasile P., un tată fericit la 50 de ani, ne-a declarat: „Este o bună oportunitate pentru copii. În acest fel pot să-și dezvolte cultura, dar și să petrecem timp prețios împreună, și ca un bonus, pot să se joace liniștiți afară. Cu siguranță o să mai particip la astfel de evenimente dacă o să am posibilitatea.”

O pasiune care leagă o familie
Pasionată de muzică la vârsta de 38 de ani, Cristina L. și-a adus cu bucurie fiul de 8 ani la concertul în aer liber: „Îmi place concertul! Îmi place muzica! Particip destul de des la astfel de evenimente deoarece soțul meu este interpret și m-a făcut să ador concertele. Aș vrea ca fiul meu să fie alături de noi la cât mai multe evenimente muzicale. Știu că îi prinde bine. Dacă s-ar putea, aș vrea să împărțim aceeași pasiune toată familia.”

Toate măsurile de protecție au fost luate la cunoștință și respectate.

Foto și text: Diana FLORIAN

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri