marți, 27 octombrie
3 evenimente au loc în acest weekend, 28-30 august
De Diana Florian - marți, 25 august în categoria Evenimente
155

Distribuie pe rețelele de socializare

Concert în aer liber

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Maramureș ne așteaptă în acest weekend, 28-30 august, la 3 evenimente. 

Primul eveniment are loc vineri, 28 august, ora 19:00. Este vorba despre ce-a de-a cincea reprezentație din seria de concerte în aer liber „Ora Muzicală”, organizată de către EduMusic, în colaborare cu Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Maramureș. 

Protagonista serii va fi Nora Deneș, fosta participantă la Vocea României din echipa lui Smiley și care a reușit să ajungă până în finala concursului. 

Participanții se vor bucura de diferite genuri muzicale, de la jazz, la blues și pop. 

 „Viața ca o paradă”

Cel de al doilea eveniment va avea loc sâmbătă, 29 august de la ora 20:30. Se va juca o comedie neagră intitulată „Viața ca o paradă sau Doamna cu principii” de Cornel Udrea. Comedia este organizată de către Teatrul Ararat Baia Mare, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară și Muzeul Satului Baia Mare. 

Piesa este o combinație între umor și meditație. Durata spectacolului va fi de o ora. 

„Pe mine, mie... redă-mă”

Duminică este ultima zi a maratonului de evenimente. Se va juca piesa „Pe mine, mie... redă-mă”. Spectacolul este organizat de către Teatrul Ararat Baia Mare, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeul Satului Baia Mare și se va desfășura la ora 20:30.  Spectacolul va pune în scenă ineditele creații ale lui Shakespeare, Mihai Eminescu și în final Marin Sorescu.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri