miercuri, 21 octombrie
Împreună pentru Alessia, târg caritabil la Baia Mare
De Petruța Gromucz - luni, 24 august în categoria Social
334

Distribuie pe rețelele de socializare

Doi ochi căprui și o suferință mult prea mare.

Alessia luptă cu o boală cruntă, Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA-1). O boală rară pentru care există tratament, dar costul este unul mult prea ridicat. Zolgensma, cel mai scump medicament din lume, cu un cost de 2,1 milioane de dolari, reprezintă salvarea micuței. 

La lupta micuței Alessia se alătură și Baia Mare. Weekend-ul acesta, 29-30 august, se organizează un târg caritabil care își propune să strângă cât mai mulți bani pentru tratamentul  micuței. Acțiunea caritabilă se va desfășura în incinta Târgului Auto din Baia Mare, unde vor fi puse spre vânzare toate donațiile băimărenilor, iar banii câștigați vor fi depuși în contul Alessiei. 

Târgul mai are însă nevoie de voluntari pentru trierea donațiilor și pentru standurile de vânzare. Toți cei care doresc să facă parte din îndeplinirea visului micuței Alessia, sunt așteptați la Piața Sălăjanca. Aici se pot înscrie ca voluntari și se pot face donații până la sfârșitul săptămânii.

Pentru mai multe detalii sau pentru a  lua legătura cu organizatorii târgului, accesați: https://www.facebook.com/events/1374336089439538

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri