sâmbătă, 24 octombrie
CSM București în Liga Campionilor
De Mihai Popan - duminică, 18 octombrie în categoria Sport
41

Distribuie pe rețelele de socializare

Echipa feminină de handbal Budcnost se impune cu scorul de 28 la 26, împotriva echipei din Germania, BVB Dortmund. Prima repriză se încheie cu scorul de 15 la 13, în favoarea nemțoaicelor, iar replica echipei muntenegrene vine în repriza secundă pe care o domină cu claritate.

Meciul dintre Esbjerg și Kristiansand se încheie cu scorul de 27 la 27. Ambele echipe au câștigat câte o repriză cu scorul de 15 la 12.

TSKA Moscova câștigă la limită meciul disputat cu Brest Bretagne, cu o diferență de două goluri. În cea de a doua repriză, echipa Brest Bretagne dezvoltă un stil de joc agresiv care dă roade și le permite jucătoarelor de handbal din Franța să câștige repriza cu scorul de 15 la 13. Scorul final al partidei se încheie 30 la 18, în favoarea echipei TSKA Moscova.

CSM București obține o victorie clară în partida disputată cu Ferencvaros, pe care o câștigă detașat, cu scorul de 25 la 19. Jucătoarele echipei CSM București au dominat partida și nu le-au dat nicio șansă de câștig jucătoarelor din Ungaria.

Victorie surprinzătoare obținută de echipa Odense, cu o diferență de 16 puncte, împotriva echipei Podravka Vegeta. În cea de a doua repriză echipa Podravka reușește să înscrie doar cinci goluri, iar scorul final al partidei se încheie 33 la 17, pentru echipa de handbal din Danemarca, Odense.


 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri