marți, 27 octombrie
Liga a II-a Fotbal-Număr inedit de cartonașe roșii acordate în această etapă
De Mihai Popan - duminică, 18 octombrie în categoria Sport
60

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa a opta din cadrul Ligii a II-a de fotbal a fost predominată de cartonașele roșii. Nu mai puțin de opt jucători au fost eliminați, în această etapă, și vor absenta meciurile viitoare.

Concordia Chiajna obține cel de al treilea egal, de la începutul noului sezon, în partida disputată cu U Cluj. Meciul debutează cu golul înscris de atacantul celor de Concordia, A. Llullaku, în minutul 52, iar după 20 de minute gazdele egalează prin golul înscris de Denis Maneran.

Ripensia Timișoara se află la cea de a cincea înfrângere în cadrul Ligii a II-a, în urma partidei disputate cu Metaloglobus București. Eliminarea lui Nenad Lalic a îngreunat jocul timișorenilor și i-a adus în imposibilitatea de a egala. Scorul final al partidei se încheie 2-0, pentru Metaloglobus București.

Gloria Buzău obține cea de a doua victorie, de la startul noului sezon, în partida disputată cu Dunărea Călărași.

CSM Slatina se impune cu scorul de 2-1, împotriva echipei Aerostar Bacău. Golurile victoriei au fost înscrise de D. Rogoveanu, din penalty în minutul 16, și de O.C Popescu, în minutul 51 al partidei.

Pandurii Tg. Jiu se impune în deplasare împotriva echipei CSM Reșița, cu scorul de 2-1 și obține prima victorie, de la începutul noului sezon.

Csikszereda Miercurea Ciuc coboară pe poziția a cincisprezecea a clasamentului, în urma înfrângerii suferite în această etapă. Unirea Slobozia se impune în meciul disputat cu Csikszereda, cu scorul de 1-0, și obține cea de a patra victorie din acest sezon.

ASU Poli Timișoara obține o victorie la limită împotriva echipei ACS Viitorul Tg. Jiu, prin golul marcat de A. Manea, în minutul 49 al partidei. Ambele echipe au avut câte o eliminare în minutele de prelungire ale reprizei secunde.

Turris Turnu Măgurele își păstrează poziția a opta în clasamentul Ligii, după victoria obținută împotriva echipei Farul Constanța. Eliminarea lui Ion Cărăuș le-a îngreunat jocul celor de la Farul Constanța, care au fost nevoiți să joace cu un om minus, până la eliminarea lui A. Voicu (Turris T. Măgurele) din minutul 73.

ACSF Recea pierde la limită meciul disputat cu Petrolul Ploiești. Eliminarea lui A. Bakmaz din prima repriză își spune cuvântul, iar echipa de fotbal maramureșeană a fost nevoită să joace în zece oameni până spre finalul partidei, atunci când S. Ekollo a primit cel de al doilea cartonaș galben, datorită tragerii de timp. Scorul final al partidei se încheie 2-1, pentru Petrolul.


 


 


 


 


 


 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri