joi, 22 octombrie
ACSF Recea pierde meciul disputat cu Petrolul Ploiești, din această etapă
De Mihai Popan - duminică, 18 octombrie în categoria Sport
95

Distribuie pe rețelele de socializare

Prima repriză a început bine pentru echipa maramureșeană de fotbal, ACSF Recea, care a avut două ocazii mari la poarta lui Georgi Kitanov. Replica oaspeților vine pe la jumătatea primei reprize, atunci când portarul Alin Bota a fost încercat la două șuturi puternice, plasate pe spațiul porții echipei ACSF Recea.

Eliminarea lui Ante Bakmaz, fundașul echipei maramureșene, din minutul 24 al partidei l-a obligat pe antrenorul Nae Constantin să-l înlocuiască pe decarul echipei, Romario Rus, cu fundașul dreapta, Milian Urs, pentru a întări baza defensivă a echipei.

Chiar și cu un om în minus, echipa de fotbal din comuna Recea nu renunță și joacă la fel de bine ca și la începutul reprizei. Prima repriză a partidei disputate între ACSF Recea și Petrolul Ploiești se încheie fără gol.

A doua repriză a meciului debutează cu golul fundașului echipei maramureșene, Gabriel Oiță, care se demarcă foarte bine în careul echipei oaspete și reușește să înscrie primul gol al partidei.

După marcarea primului gol al meciului, jocul începe să se desfășoare la poarta lui Alin Bota, iar în urma unui contraatac al echipei oaspete, marcatorul primului gol, Gabriel Oiță, faultează în careu și este sancționat cu cartonașul galben. Petrolul Ploiești egalează prin golul înscris de Vasile Buhăescu, din penalty, în minutul 67 al partidei.

Același Buhăescu reușește să marcheze al doilea gol, în urma unei centrări din afara careului, după cinci minute de la înscrierea golului egalizator și aduce în avantaj echipa oaspete.

Eliminarea lui Bakmaz din prima repriză și-a spus într-un final cuvântul, iar jucătorii echipei maramureșene au fost nevoiți să depună mai mult efort pe parcursul partidei, care se resimte spre sfârșitul reprizei secunde.

Eliminarea jucătorului echipei oaspete, Serge Ekollo, din minutele de prelungire a celei de a doua reprize, este nesemnificativă, iar meciul disputat între ACSF Recea și Petrolul Ploiești se încheie cu scorul de 2-1, pentru Petrolul.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri