joi, 29 octombrie
Avancronica etapei a 7 a-Fotbal Liga I
De Mihai Popan - vineri, 16 octombrie în categoria Sport
65

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa a șaptea a Ligii I a fotbalului românesc se va desfășura în condiții normale, iar singurele cazuri de COVID-19 din această săptămână, fiind depistate în cadrul echipelor, Universitatea Craiova și Fc Hermannstadt.

Primul meci din această etapă se va disputa între Fc Argeș și Astra Giurgiu, azi de la ora 21:00. Ultimele două clasate vor juca meciul din etapa a șaptea pe stadionul care-i poartă numele fostului mare fotbalist român ,,Nicolae Dobrin”, din Pitești.

Gaz Metan Mediaș va întâlni în această etapă, gruparea de fotbal condusă de antrenorul Emil Săndoi, Chindia Târgoviște. O posibilă victorie a medieșenilor i-ar putea ajuta să urce câteva poziții în cadrul clasamentului Ligii. Decocamdată Gaz Metan Mediaș se află pe locul unsprezece în clasament. Meciul se va disputa mâine, de la ora 14:00.

După înfrângerea din etapa a șasea, suferită împotriva echipei Universitatea Craiova, gruparea de fotbal condusă de antrenorul Flavius Stoican, Poli Iași, pornește cu gândul de a câștiga meciul din această săptămână, pe care-l va disputa împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe. Partida se va desfășura mâine, de la ora 16:30.

Ultimul meci de sâmbătă, din cadrul acestei etape, se desfășoară între CFR Cluj și Fc Botoșani, de la ora 21:30.

Duminică, se vor juca partidele dintre Fc Hermannstadt și UTA Arad, de la ora 18:45, respectiv partida dintre Dinamo București și Universitatea Craiova, de la ora 21:30.

Fc Viitorul are de disputat o partidă grea în această etapă, împotriva echipei clasate pe locul patru, Fc Voluntari. Meciul începe luni, de la ora 18:00.

Pentru a-și păstra poziția a doua în clasamentul Ligii I, FCSB este nevoită să câștige partida din etapa a șaptea a Ligii Naționale de fotbal, pe care o va disputa împotriva echipei Academia Clinceni, luni, de la ora 21:00.


 

 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri