joi, 29 octombrie
Alexandru Rafila, un nou posibil candidat pentru Camera Deputaților pe listele PSD București
De Petruța Gromucz - marți, 13 octombrie în categoria Politică
34

Distribuie pe rețelele de socializare

Președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, ar putea fi pe listele cu candidați pentru Camera Deputaților, la PSD București. Decizia nu este un permanentă încă, urmează ca joi să fie luată decizia finală de către Comitetul Executiv al partidului. 

Alexandru Rafila nu este străin de ceea ce înseamnă PSD, în perioada 2011-2012, reprezentantul OMS a fost vicepreședintele Departamentului de Sănătate al partidului. 

Nu este prima tenatativă de intrare în politică, Rafila a declarat la sfârșitul lunii iulie că a primit o propunere ofertantă din partea lui Victor Ponta. Acesta i-a propus lui Rafila să candideze la primăria municipiului București, dar după două zile, acesta a refuzat oferta. 

„Este adevărat că înainte să merg în vacanță, am fost ofertat de președintele Pro România, Victor Ponta, să candidez la Primăria Capitalei, să mă sprijine cu formațiunea sa pentru fotoliul de primar. Vă dați seama,că aceasta era o propunere pe care era necesar să o diger. Când m-am întors, după două zile i-am comunicat că declin oferta. Nu candidez la primărie. Din ce motiv? Pentru că ne aflăm într-o periodă dificilă și consider că expertiza mea e mai utilă în zona sănătății publice, decât ar fi în administrația locală. Este decizia corectă pe care am luat-o, pentru moment”, declara Rafila, la Digi 24.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri