vineri, 23 octombrie
Teatrul Municipal Baia Mare va găzdui un spectacol unic, interpretat de artiștii culturali din Africa de Nord, Europa centrală și de est
De Mihai Popan - luni, 12 octombrie în categoria Cultură
50

Distribuie pe rețelele de socializare

Weekend-ul acesta, Teatrul Municipal din Baia Mare va încânta publicul cu patru piese de teatru cunoscute de majoritatea iubitorilor de divertisment.

Primul spectacol se numește ,,Rinocerii” și face parte din categoria subjugată fanatismului politic al pieselor de teatru. ,,Rinocerii” este scrisă de Eugen Ionesco, care a fost unul dintre cei mai reprezentativi protagoniști ai teatrului absurdului. Inițial, această piesă este reprezentată prin adeziunea la doctrina nazistă, iar montarea în versiunea Teatrului Municipal va fi lăsată la libera interpretare a spectatorului. Prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari, 20 de lei fiind prețul integral, iar spectacolul se va desfășura vineri, de la ora 19:00, în Sala Mare.

Teatrul de Păpuși va prezenta în acest weekend, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești ale copilăriei. Spectacolul oamenilor mici, ,,Albă ca Zăpadă”, va avea loc sâmbătă de la ora 11:00. Prețul de acces la acest eveniment este de 7 lei copii/adulți.

Cea de a treia piesă de teatru din această săptămână este binecunoscutul spectacol ,,Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Mare. Fanatismul și experiențele erotismului duse la extrem de către o adolescentă, care face ce-i taie capul, va acapara atenția publicului prin precizia și interpretările subtile ale actorilor. Prețul biletului la astfel de evenimente este de 10 lei studenți/pensionari, iar 20 de lei este prețul întreg.

Ultimul spectacol din această săptămână aduce o concepție nouă divertismentului, cu o interpretare unică din partea actorilor individuali și a operatorilor culturali din Africa de Nord, Europa centrală și de Est. ,,Burqa și Basma” atinge o zonă sensibilă, reprezentată printr-o temă aleasă ,,violența împotriva femeii”, care are conotații diferite în funcție de zonele geografice. Evenimentul se va desfășura duminică, de la ora 19:00, în Sala Mare, iar prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari și 20 de lei prețul integral.


 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri