joi, 29 octombrie
Liga a II-a și a III-a- Decimată de COVID-19
De Mihai Popan - luni, 12 octombrie în categoria Sport
60

Distribuie pe rețelele de socializare

Această etapă din Liga a II-a fotbalului românesc a fost lovită din plin de noul virus, iar din totalul celor opt meciuri planificate în această etapă, până în momentul de făță, s-au disputat doar patru partide.

Rapid București suferă o înfrângere rușinoasă împotriva liderului clasamentului, U Craiova 1948. Liderul Ligii a II-a nu i-a dat nicio șansă rivalei sale, iar meciul a fost câștigat detașat cu scorul de 5-0, de către craioveni. Prima repriză se încheie cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de B. Diallo, C. Bălan și R. Negru, iar în cea de a doua repriză au marcat pentru gruparea de fotbal craioveană R. Răducanu, în minutul 50, respectiv C. Bălan, în minutul 71 al partidei. 

În ciuda eliminării lui Burnea din minutul 37, CS Mioveni nu se dă bătută și câștigă partida disputată cu Concordia Chiajna. Golul victoriei, care închide tabela la scorul de 1-0, este înscris de către B. Rusu, din penalty, în minutul 45.

Meciul dintre Metaloglobus București și CSM Reșița se încheie fără niciun gol înscris. Ambele echipe au prezentat un joc frumos de fotbal, dar din păcate niciuna dintre ele nu și-au putut transforma ocaziile în gol.

Unirea Slobozia se impune în meciul jucat împotriva echipei Ripensia Timișoara, pe care-l câștigă cu scorul de 2-0. Echipa de fotbal condusă de antrenorul Costea Enache, Unirea Slobozia, se află la cea de a treia victorie de la startul noului sezon.

Ultimul meci din această etapă, dintre Turris Turnu Măgurele și U Cluj, se va disputa azi, de la ora 19:30. 

Nici Liga a III-a nu a scăpat de COVID-19, conducera echipei CS Minaur Baia Mare a cerut amânarea disputei cu Zalău din această etapă, din cauza depistării cu noul virus a nouă jucători din lotul echipei. 

Progresul Șomcuta Mare obține un rezultat important în meciul disputat cu Sânmartin și înscrie golul egalizator în ultimele minute ale partidei. Scorul final al partidei este 1-1.

Meciul dintre Someșul Dej și Sportul Șimleu se încheie cu victoria echipei de fotbal din Șimleu. Partida a început bine pentru Someșul Dej, care a reușit să înscrie primul gol printr-un contraatac rapid. Spre sfârșitul meciului jucătorii încep să prezinte semne de oboseală, iar scorul final se încheie 3-2, pentru Sportul Șimleu.

Derby-ul etapei Ligii a III-a, desfășurat între Dinamo București II și Concordia Chaijna II se încheie cu scorul de 1-1.


 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri