joi, 29 octombrie
Swiatek o umilește pe Kenin în finala turneului de tenis ,,Roland Garros”, pe care o câștigă detașat
De Mihai Popan - sâmbătă, 10 octombrie în categoria Sport
51

Distribuie pe rețelele de socializare

Finala feminină disputată în cadrul turneului de tenis din Franța dintre Iga Swiatek și Sofia Kenin este câștigată de către tânăra poloneză, Iga Swiatek. Primul set este dominat de către poloneză care a reușit să puncteze prin trei serve frumoase. Stilul de joc al jucătoarei de tenis din Polonia o pune în dificultate pe Kenin, care încearcă să revină în joc, dar într-un final poloneza se impune cu scorul de 6-4, în primul set.

Poloneza prezintă un stil frumos de joc cu serve lungi, care o induc în eroare pe jucătoarea de tenis din America, Sofia Kenin.

Setul al doilea debutează cu break-ul câștigat de către jucătoarea de tenis din SUA, Sofia Kenin, iar în următorul break poloneza nu-i dă nico șansă de câștig lui Kenin. Diferența de joc este în favoarea polonezei, care are lovituri mai puternice decât Kenin. 

Sportiva de tenis din SUA începe să prezinte probleme musculare la nivelul genunchiului, care îi reduc șansele de câștig și o aduc în avantaj pe Iga.

Setul al doilea este câștigat cu ușurință de către Swiatek cu scorul de 6-1. Jucătoarea de tenis din Polonia este una dintre cele mai tinere câștigătoare a turneului de tenis din Franța și prima jucătoare poloneză care câștigă un turneu de acest nivel. La doar 19 ani își trece în palmares primul Grand Slam, care este un trofeu important pentru tenisul din Polonia.

Sursă foto: eurosport
 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri