luni, 19 octombrie
România pierde meciul cu Islanda și ratează calificarea
De Mihai Popan - joi, 08 octombrie în categoria Sport
107

Distribuie pe rețelele de socializare

În prima repriză, România prezintă un potențial slab de joc, iar jucătorii islandezi dovedesc că s-au pregătit mult mai bine ca noi, pentru această partidă. 

În urma unui contraatac rapid al echipei islandeze, cel mai valoros jucător al Islandei, Gylfi Sigurdsson, îi păcălește pe fundașii români și înscrie cu un șut plasat la colțul scurt, în minutul 15 al partidei. 

Jucătorii noștri încearcă să creeze ocaziile necesare de a marca golul egalizator, dar din păcate aceste șanse sunt interceptate la timp de fundașii islandezi. 

Mijlocașul islandez, G. Sigurdsson, este într-o formă extraordinară care-i permite să înscrie cel de al doilea gol în minutul 34. Prima repriză este dominată de Islanda și se încheie cu scorul de 2-0, pentru islandezi.

În ceea de a doua repriză, România prezintă un potențial mai bun de joc, iar ocaziile încep să apară la poarta lui Halldorsson. 

În urma unei lovituri libere executate de Ianis Hagi, unul dintre fundașii noștri este faultat în careul islandez. Alexandru Maxim înscrie primul gol al României din această partidă, în urma penalty-ului executat din minutul 60. 

Cei doi jucători ai României, care au intrat în repriza secundă a meciului, George Pușcaș și Ianis Hagi, au readus echipa națională în joc și au mărit șansele de a egala, iar în ultimele minute ale partidei jocul s-a desfășurat în apropierea spațiului porții lui Halldorsson. Prestanța României din repriza secundă a fost una mult mai bună, dar în final scorul se încheie 2-1, pentru Islanda. 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri