marți, 27 octombrie
CS Minaur Baia Mare pierde în fața echipei bucureștene-Liga Zimbrilor
De Mihai Popan - miercuri, 07 octombrie în categoria Sport
58

Distribuie pe rețelele de socializare

A doua rundă a Ligii Zimbrilor a debutat ieri în cadrul sălii sportive din Sf.Gheorghe. Primele două meciuri ale acestei runde sunt câștigate de către echipa de handbal din Baia Mare, CS Minaur.

Din păcate, etapa a treia din această rundă este pierdută de către echipa noastră de handbal masculin. CS Minaur Baia Mare a arătat un joc frumos de handbal pe tot parcursul meciului, dar din păcate CSM București și-a impus superioritatea și câștigă prima repriză cu scorul de 16-8.

Se pare că ghinionul ne-a urmărit astăzi, multe ocazii de a marca au fost interceptate la momentul potrivit de către jucătorii echipei CSM București.

În cea de a doua repriză, CSM București pune presiune pe apărătorii noștri și dezvoltă un joc agresiv, care nu le permite jucătorilor băimăreni să găsească posibilitățile de a pătrunde prin apărarea bucureșteană. Cu mult efort, handbaliștii băimăreni încearcă să se apropie încet de scorul bucureștenilor.

Jucătorii Minaurului nu s-au dat bătuți și au luptat cu formația bucureșteană de handbal până în ultimul minut.

În ultimele șase minute ale partidei, CS Minaur Baia Mare reduce din golaveraj și înscrie trei goluri frumoase. Scorul final al meciului se încheie 29-23, pentru CSM București.

Astăzi, CSM București ne-a dat o lecție și sperăm să ne luăm revanșa cât mai repede.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri