miercuri, 28 octombrie
PSD acuză din nou: Iohannis și Orban rescriu cu cinism istoria, să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara
De Daiana Toma-Cioran - miercuri, 07 octombrie în categoria Politică
84

Distribuie pe rețelele de socializare

Social-democraţii îi acuză pe Klaus Iohannis, președintele României şi Ludovic Orban, premierul României că „rescriu cu cinism istoria - să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”, în condiţiile în care un nou record a fost înregistrat marţi la decesele persoanelor infectate cu virusul Covid-19.

„Peste 2.000 de infectaţi în medie, zilnic, după alegeri! PNL şi Iohannis se tot felicită reciproc pentru <succesul> de la locale. Peste 600 de pacienţi la terapie intensivă! USR face Marşul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susţine la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la <Fiat justitia, et pereat mundus>, Iohannis-Orban rescriu cu cinsim istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”, scrie într-o postare Facebook PSD.

Un nou record a fost înregistrat marţi în cazul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, de această dată în cazul deceselor. 73 de oameni au murit în ultimele 24 de ore.

Alți 2.121  oameni au fost testaţi pozitiv.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri