marți, 27 octombrie
French Open-A doua serie de optimi de finală și prima serie de sferturi de finală
De Mihai Popan - marți, 06 octombrie în categoria Sport
30

Distribuie pe rețelele de socializare

Pe data de 5 octombrie 2020 s-a desfășurat cea de a doua seria a optimilor de finală din cadrul turneului de tenis din Franța. Andrey Rublev se califică în următoarea etapă a turneului de tenis, după partida disputată cu jucătorul maghiar, M. Fucsovics. Fucsovics pune presiune pe adversarul său, care câștigă cu greu ultimele două seturi ale partidei. Andrey Rublev a simțit presiunea din partea jucătorului de tenis din Ungaria, fiind unul dintre cele mai extenuante meciuri jucate de către el în cadrul acestui turneu.

Grecul Stefanos Tsitsipas îl elimină pe bulgarul Grigor Dimitrov, și se califică pentru prima dată în cariera sa în sferturile de finală ale turneului French Open.

Djokovic câștigă cu ușurință partida disputată cu Karen Khachanov, iar în timpul meciului era să comită aceeași greșeală de la US Open din cauza unor neînțelegeri, dar de data aceasta a fost iertat.

Jucătorul de tenis din Spania, Pablo Carreno-Busta, se califică fără probleme în etapa următoare după meciul disputat cu germanul D. Altmaier. Scorul final al partidei se încheie 3-0, pentru Busta.

La categoria WTA simplu, jucătoarea de tenis din Cehia, P. Kvitova o elimină pe Shuai Zhang în primele două seturi ale partidei, pe care le câștigă cu scorurile de 6-2 și 6-4.

Laura Siegemund se califică în etapa următoare, în urma partidei disputate cu P. G. Badosa, pe care o elimină cu ușurință în primele două seturi ale meciului.

Fiona Ferro, jucătoarea de tenis care a eliminat-o pe Patricia Maria Țig, părăsește turneul de tenis în urma partidei jucate cu Sofia Kenin. Jucătoarea de tenis din Franța, Fiona Ferro, a avut o prestație bună pe parcursul meciului, reușind să se impună în primul set cu scorul de 6-2, iar următoarele două sunt câștigate de către Kenin cu scorurile de 6-2 și 6-1.

În ultimul meci al optimilor disputat între Ons Jabeur și D. R. Collins, jucătoarea de tenis din America, D. R. Collins, câștigă primul set cu scorul de 6-4. Jabeur revine la cârma meciului și se impune cu același scor în cel de al doilea set. În urma unor greșeli comise de către Ons Jabeur, setul decisiv este câștigat de către D. R. Collins, cu scorul de 6-4. Ambele jucătoare au fost extrem de motivate pentru câștigarea meciului.

Prima serie a sferturilor de finală din cadrul turneului de tenis din Franța, la categoriile ATP și WTA simplu, se dispută azi, între:


D. Schwartzman-D. Thiem, de la ora 15:35.

J. Sinner-R. Nadal, de la ora 19:05.

E. Svitolina-N. Podoroska, de la ora 14:05.

I. Swiatek-M. Trevisan, de la ora 17:35.

 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri