joi, 22 octombrie
Partidul Social Democrat a ales noul lider
De Daiana Toma-Cioran - sâmbătă, 22 august în categoria Politică
200

Distribuie pe rețelele de socializare

Noua conducerea a PSD a fost aleasă azi, 22 august 2020, la Congresul social-democraților, în sistem online, iar delegații organizațiilor județene au votat echipa pe care și-au dorit-o.

 În cursa pentru şefia partidului s-au înscris Marcel Ciolacu, fost lider interimar, şi Eugen Teodorovici, fost ministru.

Marcel Ciolacu a obținut 1310 voturi, în timp ce Eugen Teodorovici a adunat doar 91 de voturi. De asemenea, 49 de voturi au fost declarate nule.

După obținerea rezultatelor, Ciolacu a spus  că doreşte o cu totul altă abordare atât în interiorul partidului, cât şi în exteriorul acestuia: “Mă simt împlinit, în visul meu şi al domnului Stănescu, că astăzi am reuşit să facem cea mai performantă echipă în acest moment în PSD. Cu toţii suntem trecători, cu toţii suntem de înlocuit, nu este nicio problemă, e în firea lucrurilor, s-ar putea în viitor mulţi din această echipă să fim competitori în interiorul partidului, e un lucru normal. Vreau să avem o cu totul şi cu totul altă abordare în interiorul partidului, dar mai mult în exteriorul partidului, faţă de români, să fim mai responsabili, să credem în noi, să ne sprijinim unii pe alţii şi să nu mai semănăm neîncredere între noi, colegii. (...) Eu mă ţin întotdeauna de cuvânt”, a afirmat Ciolacu.

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri