duminică, 25 octombrie
Material lemnos de aproape 800 de mii de lei confiscat
De Daiana Toma-Cioran - sâmbătă, 22 august în categoria Actualități
51

Distribuie pe rețelele de socializare

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a susținut o declarație de presă la sediul MAI. Declarația a avut ca subiect acțiunile și măsurile luate de structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea și combaterea infracționalității. Un alt subiect dezbătut a fost protejarea vieții, integrității și a sănătății cetățenilor.

Efectivele Poliției, ale Jandarmeriei și ale Poliției de Frontieră în colaborare cu specialiști din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor au desfășurat acțiuni de amploare în vederea combaterii și ameliorării activităților ilegale din domeniul forestier.

„Au fost constatate 51 de infracțiuni și au fost aplicate 2.910 sancțiuni contravenționale, fiind confiscați peste 2.500 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproape 800 de mii de lei.

Pentru neregulile constatate în domeniul silvic au fost înregistrate 4.295 de dosare penale în care sunt cercetate 946 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 8.200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 13,2 milioane de lei”, afirmă Monica Dajbog.

 

Roberta VÂNTU

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri