luni, 19 octombrie
Roland Garros-Patricia Maria Țig are șansa de a se califica în etapa următoare a turneului
De Mihai Popan - sâmbătă, 03 octombrie în categoria Sport
28

Distribuie pe rețelele de socializare

Caroline Garcia se califică în etapa următoare a turneului de tenis din Franța, în urma partidei disputate cu Elize Mertens. Garcia pierde primul set cu scorul de 6-1, ceea ce o motivează pe jucătoare să adopte un stil de joc agresiv. Următoarele două seturi sunt câștigate de către jucătoarea de tenis din Spania, Caroline Garcia, cu scorurile de 6-4 și 7-5.

Katerina Siniakova este eliminată din cadrul turneului de tenis ,,French Open”, în urma partidei disputate cu Kiki Bertens. Ambele seturi sunt câștigate de jucătoarea de tenis din Olanda, Kiki Bertens, cu scorul de 6-2.

Alexander Zverev domină partida disputată cu Marco Cecchinato, pe care o câștigă cu scorul de 3-0. Italianul Marco Cecchinato a avut șansa de a câștiga setul al doilea, dar în urma unor greșeli comise, adversarul său câștigă ultimele game-uri ale setului și intră în avantaj, cu scorul de 2-0. În ultimul set, A. Zverev se impune cu scorul de 6-3 și se califică în etapa următoare a turneului de tenis ,,Roland Garros”.

Unul dintre principalii favoriți ai turneului, Rafael Nadal, câștigă cu ușurință partida disputată cu italianul Stefano Travaglia. Toate cele trei seturi sunt câștigate cu scorurile de 6-1, 6-4 și 6-0.

Astăzi, se dipută meciul dintre Patricia Maria Țig și Fiona Ferro, de la ora 16:30. Sportiva României a avut o prestație foarte bună de la începutul turneului și are șansa de a se califica în etapa următoare.

Petra Martic va disputa astăzi partida împotriva jucătoarei de tenis din Germania, Laura Siegemund, de la ora 16:30.

Derby-ul categoriei ATP simplu se dispută astăzi, între Cristian Garin (19 ATP) și rusul Karen Khachanov(16 ATP), de la ora 16:15.


 

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri