miercuri, 21 octombrie
ACSF Recea obține egalul în meciul disputat cu liderul clasamentului Ligii a II-a
De Mihai Popan - sâmbătă, 03 octombrie în categoria Sport
60

Distribuie pe rețelele de socializare

Universitatea Craiova, oaspeții partidei disputate cu ACSF Recea, înscrie primul gol al meciului în minutul 27. Atacantul Caludiu Bălan, în vârstă de 26 de ani, marchează primul gol pentru echipa oaspete.

Replica echipei ACSF Recea vine în minutele de prelungire a primei reprize, moment în care, în urma unui contraatac Marius Coman marchează golul egalării. Tânărul atacant, în vârstă de 24 de ani, se află la cel de al patrulea gol în Liga a II-a.

A doua repriză debutează cu golul lui A. Luboya din minutul 49 al partidei, care aduce în avantaj echipa maramureșeană. Oaspeții egalează nouă minute mai târziu în urma unei lovituri libere executate de Marian Anghelina. 

În minutul 63 Universitatea Craiova intră în avantaj datorită golului marcat de mijlocașul Valentin Munteanu. După cinci minute gruparea de fotbal maramureșeană egalează în urma unei pase în careu executată dintr-o lovitură liberă. 

Șansele de a marca golul victoriei sunt irosite de către ambele echipe, care reușesc să ajungă cu mingea până în careul porții, dar nu au putut transforma ocaziile în gol. În ultimele minute ale partidei intervine oboseala asupra jucătorilor, iar meciul devine static.

ACSF Recea obține cel de al doilea succes în Liga a II-a, după victoria obținută în partida disputată cu Rapid București, din etapa trecută. Scorul final al partidei dintre Univerisatea Craiova și ACSF Recea este 3-3.

Echipa maramureșeană de fotbal a fost la un pas de a obține victoria.

Sursă foto: ACSF Recea


 

 


 

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri