joi, 29 octombrie
Liga a II-a și a III-a Fotbal-Confruntările din această etapă
De Mihai Popan - vineri, 02 octombrie în categoria Sport
35

Distribuie pe rețelele de socializare

Primul meci al acestei etape a Ligii a II-a de fotbal se dispută astăzi, între Rapid București și Concordia Chiajna, de la ora 18:00. Fostul lider al campionatului a avut o prestație slabă în meciul trecut, disputat cu echipa de fotbal din Maramureș, ACSF Comuna Recea, iar în această etapă echipa de fotbal din București este nevoită să câștige pentru a-și menține poziția a treia în clasament.

Petrolul Ploiești va întâlni în această etapă echipa condusă de antrenorul Flavius Stoican, ACS Viitorul Tg. Jiu. Petrolul Ploiești are șansa de a urca o poziție în clasament dacă reușește să câștige acest meci.

CSM Reșița, echipa clasată pe locul zece al campionatului, va juca în acest weekend împotriva echipei Unirea Slobozia. 

Dunărea Călărași a avut un start bun de sezon, cu trei victorii și o singură înfrângere. Echipa de fotbal din Călărași va disputa în această săptămână meciul împotriva echipei de pe locul optsprezece al campionatului, Aerostar Bacău.

Metaloglobus București, echipa care are o victorie și trei egaluri, va juca în deplasare împotriva echipei Farul Constanța.

Meciul dintre Ripensia Timișoara și Gloria Buzău se va juca pe stadionul Electrica, din Timișoara.

Toate aceste meciuri se vor juca mâine, de la ora 11:00.

ACSF Recea, echipa care a reușit să învingă fostul lider al clasamentului, Rapid București, va juca în această etapă împotriva echipei Universitatea Craiova. Meciul se va disputa pe stadionul central din Recea, mâine, de la ora 13:00.

Ultimele două meciuri ale acestei etape se dispută între U Cluj și Pandurii Tg. Jiu, luni de la ora 18:00, respectiv partida dintre CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele, marți de la ora 19:30.

Liderul seriei a zecea a Ligii a III-a de fotbal, CS Minaur Baia Mare, va juca în această etapă cu echipa Luceafărul Oradea, mâine de la ora 15:00.

Echipele clasate pe ultimele două poziții ale seriei a noua, Sănătatea Cluj și Ocna Mureș, vor juca mâine de la ora 15:00.

Progresul Șomcuta Mare a avut o prestație și un start de sezon bune, în care a obținut o victorie, un egal și o înfrângere, clasându-se pe locul trei al seriei a zecea. Echipa din Maramureș va juca în acest weekend împotriva echipei CSM Satu Mare, mâine de la ora 15:00.

Unul dintre derby-urile acestei etape este între Zalău și Sânmartin. Sânmartin are șansa de a urca o poziție dacă va reuși să câștige acest meci. Partida se va juca mâine de la ora 15:00.


 

 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri