vineri, 23 octombrie
Roland Garros-Rezultatele etapei de ieri și cele mai importante meciuri din etapa de azi, la categoriile ATP și WTA simplu
De Mihai Popan - vineri, 02 octombrie în categoria Sport
28

Distribuie pe rețelele de socializare

La categoria ATP simplu, Pablo Carreno-Busta se califică în următoarea etapă a turneului de tenis din Franța, după partida disputată cu jucătorul de tenis din Argentina, Guido Pella, pe care o câștigă cu scorul de 3-0. Jucătorul argentinian câștigă doar trei game-uri în toate cele trei set-uri.

Meciul dintre Davidovich și Rublev se încheie cu victoria lui Alexander Rublev. Jucătorul de tenis din Rusia, Alexander Rublev, câștigă primele două set-uri ale partidei, iar în cel de al treilea set adversarul său se impune cu scorul de 6-3. Ultimul set este dominat de către rus, care profită de greșelile comise de Davidovich și câștigă set-ul cu scorul de 6-1.

Rusul Karen Khachanov câștigă cu greu partida disputată cu Jiri Vesely. Adversarul său se impune în set-ul al treilea, pe care-l câștigă. Jiri Vesely își impune stilul său agresiv de joc, dar într-un final acesta ratează calificarea în fața lui Khachanov. Partida se încheie 3-1, pentru jucătorul rus, Karen Kchachanov.

La categoria WTA simplu, Patricia Maria Țig se califică în etapa următoare a turneului de tenis din Franța, în urma partidei disputate cu Christina McHale, pe care o câștigă cu scorul de 2-0.

Surpriza etapei de ieri este eliminarea Elenei Rybakyna de către Fiona Ferro. Jucătoarea de tenis din Kazakhstan, Elena Rybakyna, încearcă să revină la cârma set-ului, dar din păcate, în urma unor greșeli comise, adversara sa profită și câștigă set-ul decisiv cu scorul de 6-2.

Alize Cornet pierde calificarea în fața jucătoarei din China, Shuai Zang. Shuai Zang câștigă ambele set-uri cu scorurile de 6-4 și 7-6.

Simona Halep câștigă partida de astăzi, disputată cu Amanda Anisimova. Sportiva de tenis a României se califică în următoarea etapă, în urma unei partide câștigate cu ușurință. Ambele set-uri sunt câștigate de către Simona, cu scorurile de 6-0 și 6-1.

Cele mai importante meciuri de azi, la categoriile ATP și WTA simplu, sunt:

 

Caroline Garcia-Elize Mertens, de la ora 16:00.

Katerina Siniakova-Kiki Bertens, de la ora 18:25.

Alexander Rublev-Marco Cecchinato, de la ora 16:25.

Stefano Travaglia-Rafael Nadal, de la ora 17:30.


 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri