vineri, 23 octombrie
Rolland Garros-Cele mai importante meciuri de azi, la categoriile ATP și WTA simplu
De Mihai Popan - joi, 01 octombrie în categoria Sport
28

Distribuie pe rețelele de socializare

La categoria ATP simplu, tânărul tenisman, în vârstă de 25 de ani, Lorenzo Sonego, se califică în etapa următoare a turneului de tenis din Franța, după partida disputată cu Alexander Bublik. Sonego câștigă partida cu scorul de 3-0.

Meciul disputat între japonezul Kei Nishikori și Stefano Travaglia se termină după cinci set-uri, dintre care trei sunt câștigate de italianul Travaglia. Kei Nishikori îl pune în dificultate pe jucătorul de tenis din Italia în penultimul set al partidei pe care-l câștigă cu scorul de 6-4. Ultimul set al partidei este câștigat de către Travaglia, care se califică în următoarea etapă.

Casper Ruud câștigă partida disputată cu Paul Tommy, cu scorul de 3-2. Jucătorul de tenis din SUA, Paul Tommy, a avut șansa de a câștiga partida, dar din cauza unor greșeli comise, adversarul său profită și câștigă ultimul set cu scorul de 6-3.

La categoria WTA simplu, Amanda Anisimova câștigă cu ușurință partida disputată cu Bernarda Pera. Ambele seturi sunt câștigate de către Amanda cu scorurile de 6-2 și 6-0.

Iga Swiatek o elimină pe jucătoarea de tenis din Taiwan, Su-Wei Hsieh. Su-Wei Hsieh îi creează dificultăți adversarei sale în cel de al doilea set al partidei, dar spre sfârșitul set-ului ultimele două game-uri sunt câștigate Iga Swiatek, care se califică mai departe în cadrul tureneului de tenis din Franța.

Duelul românesc disputat între Simona Halep și Irina Begu, din cadrul turneului ,,French Open”, se încheie cu victoria Simonei Halep, care ajunge în turul trei al campionatului de tenis.

Cele mai importante meciuri de azi, la categoriile ATP și WTA simplu, sunt:


Guido Pella-Pablo Carreno-Busta, de la ora 15:00.

Davidovich Fokina-Alexander Rublev, de la ora 17:00.

Jiri Vesely-Karen Khachanov, de la ora 12:00.

Patricia Maria Țig-Christina McHale, de la ora 15:30.

Elena Rybakyna-Fiona Ferro, de la ora 17:30.

Alize Cornet-Shuai Zang, de la ora 15:30.


 

 

 


 

 


 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri