marți, 20 octombrie
Simona Halep se califică în turul trei al turneului de tenis ,,Rolland Garros”
De Mihai Popan - miercuri, 30 septembrie în categoria Sport
35

Distribuie pe rețelele de socializare

Simona Halep câștigă primul set al partidei disputate cu Irina Begu, cu scorul de 6-3. Halep câștigă primele game-uri ale partidei, iar spre finalul set-ului Irina Begu încearcă să preia conducerea meciului, reușind să obțină trei game-uri care o pun pe Simona Halep în dificultate. Spre finalul set-ului, ultimele două game-uri sunt câștigate la limită de către Halep. 

Primul game al celui de al doilea set este câștigat de Begu, iar următoarele două de către Halep, reușind în urma ultimei serve să câștige game-ul printr-un retur care a luat-o prin surprindere pe Irina Begu. 

Game-ul patru al acestui set este câștigat cu ușurință de către Begu, care se află în momentul de față într-o formă fizică excelentă, dar preluarea conducerii set-ului se pare că o solicită din punct de vedere fizic pe sportiva României, Irina Begu. 

Efortul fizic constant îi creează Irinei o stare de oboseală pe care o resimte în ultimele game-uri ale set-ului al doilea, iar Simona Halep profită de acest lucru, câștigând următoarele trei game-uri și se califică în turul trei al turneului de tenis din Franța.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri