vineri, 23 octombrie
Rolland Garros-Etapa de azi
De Mihai Popan - miercuri, 30 septembrie în categoria Sport
24

Distribuie pe rețelele de socializare

La categoria ATP simplu, canadianul Denis Shapovalov se califică în următoarea etapă a turneului de tenis din Franța după partida disputată cu Gilles Simon. Jucătorul de tenis din Franța, Gilles Simon, a avut o prestație bună la începutul jocului, reușind să câștige un set și să preia conducerea în următoarele două, dar spre final Shapovalov s-a impus câștigând partida cu scorul de 3-1.

Yasutaka Uchiyama pierde calificarea în favoarea jucătorului de tenis din Ungaria, Attila Balazs. Jucătorul maghiar câștigă toate cele trei seturi cu scorurile de 6-2, 6-3 și 7-5.

Meciul disputat între Andrey Rublev și Sam Querrey se termină după cinci set-uri în care tenismen-ul rus, Anrey Rublev, câștigă trei dintre ele. Ambii jucători au avut șansa egală de a se califica mai departe, dar într-un final A. Rublev este cel care va juca în etapa următoare.

Din păcate, una dintre reprezentantele României la Rolland Garros, Sorana Cîrstea este eliminată din competiție după partida disputată cu Elena Rybakyna. 

Julia Goerges se califică în etapa următoare după meciul disputat cu Alison Riske pe care-l câștigă cu scorul de 2-1. Al doilea set este câștigat în tiebreak de către jucătoarea de tenis din SUA, Alison Riske, dar în ultimul set obține doar un singur game și pierde calificarea.

Laura Siegemund câștigă partida disputată cu Kristina Mladenovic. Ambele set-uri sunt câștigate de către jucătoarea de tenis din Germania, Laura Siegemund, cu scorurile de 7-5 și 6-3.

Cele mai importante meciuri de azi, la categoriile ATP și WTA simplu, sunt:


Alexander Bublik-Lorenzo Sonego, de la ora 15:00.

Kei Nishikori-Stefano Travaglia, de la ora 15:00.

Casper Ruud-Tommy Paul, de la ora 15:00.

Bernarda Pera-Amanda Anisimova, de la ora 13:30.

Su-Wei Hsieh-Iga Swiatek, de la ora 14:00.

Simona Halep-Irina Begu, de la ora 16:00.


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri