marți, 27 octombrie
French Open-Etapa a treia
De Mihai Popan - marți, 29 septembrie în categoria Sport
20

Distribuie pe rețelele de socializare

La categoria ATP simplu, Marian Cilic este eliminat din cadrul turneului de tenis din Franța de către austriacul Dominic Thiem. Jucătorul de tenis din Austria, Dominic Thiem, se califică în etapa următoare a turneului după o partidă pe care o câștigă cu scorul de 3-0.

Adrian Mannarino, jucătorul de tenis din Franța, pierde calificarea în urma meciului disputat cu spaniolul Albert Ramos-Vinolas. În primul set al meciului, francezul Mannarino se impune în primele game-uri dar spre sfârșitul setului Ramos-Vinolas preia conducerea. Toate cele trei seturi sunt câștigate de spaniol cu scorurile de 6-4, 6-3 și 6-0.

Spaniolul Carreno-Busta câștigă partida disputată cu John Millman și se califică în etapa următoare a turneului. Carreno-Busta se impune în toate cele trei seturi cu scorurile de 6-3, 6-2 și 7-5.

La categoria WTA simplu, marea surpriză a serii a fost eliminarea jucătoarei de tenis din Cehia, Marketa Vondrousova, de către Iga Swiatek. În toate cele două seturi, Vondrousova câștigă doar trei game-uri.

Una dintre reprezentantele României din cadrul turneului de tenis din Franța, Patricia Maria Țig se califică în etapă următoare după partida disputată cu Stefanie Voegele, pe care o câștigă cu scorul de 2-0.

Ultimul meci important al serii la categoria WTA simplu este câștigat de Christina McHale împotriva Karolinei Muchova cu scorul de 2-0. Jucătoarea de tenis din SUA, Christina McHale, se impune cele două seturi ale partidei cu scorul de 6-2 și 6-4.

Cele mai importante meciuri, la categoriile ATP și WTA simplu din această etapă, sunt:


Denis Shapovalov-Gilles Simon, de la ora 17:00.

Yasutaka Uchiyama-Attila Balazs, de la ora 15:30.

Sam Querrey-Andrey Rublev, de la ora 13:30.

Elena Rybakyna-Sorana Cîrstea, de la ora 13:40.

Julia Goerges-Alison Riske, de la ora 15:10.

Laura Siegemund-Kristina Mladenovic, de la ora 13:40.


 

 


 

 

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri