miercuri, 28 octombrie
Primele declarații ale lui Ionel Bogdan după ce a fost ales în funcția de Președinte a Consiliului Județean
De Daiana Toma-Cioran - luni, 28 septembrie în categoria Politică
80

Distribuie pe rețelele de socializare

Ieri au avut loc alegerile locale, iar Ionel Bogdan a fost ales în funcția de Președinte a Consiliului Județean Maramureș. Ionel Bogdan și Mircea Cirț au susținut, astăzi, o conferință de presă. 

Ionel Bogdan a început prin a mulțumii maramureșenilor pentru votul acordat. 

„Vreau să mulțumesc maramureșenilor că au avut încredere în mine, pentru că au votat pentru schimbare. Rezultatul pe care l-am avut azi eu și PNL este victoria maramureșenilor care au crezut într-un plan, care au crezut în proiectul Planul lui Bogdan. (...) Nu vom dezamăgi maramureșenii!”, a spus Ionel Bogdan.

Tot el a subliniat faptul că alianțele politice care se vor face vor fi doar pentru proiecte. Iar la nivel județean, alianțele vor fi în jurul Planului lui Bogdan.

„În ceea ce privește politica de alianță, atât la nivelul Municipiului Baia Mare, cât și la nivelul județului, va fi făcută în jurul proiectelor. În cazul Consiliului Județean se vor face alianțe doar în jurul Planului lui Bogdan, cel mai serios proiect pentru județul Maramureș. Eu și PNL ne-am luptat să putem implementa acest plan. Pentru asta vom lupta în următorii 4 ani, din poziția de Președinte de Consiliu Județean, cu cei mai mulți consilieri județeni.

Mircea Cirț, discursul de după înfrângere

Mircea Cirț a candidat din partea PNL pentru funcția de primar. Cirț a ieșit pe locul doi cu 28,5%. 

El și-a început discursul prin a mulțumi formațiunii politice din care face parte și băimărenilor care l-au votat. 

„Multumiri cetățenilor care mi-au acordat votul de încredere și m-au susținut. A fost un rezultat peste așteptările multora, dar nu suficiente încât să schimbăm ceva. Avem un rezultat bun, ceea ce ne dă dreptul la un viceprimar, ar fi cazul după 10 ani”, a spus Cirț.

Marinescu, noul primar din Tăuții Măgherăuș a fost prezent la conferința de presă. El a mulțumit tututor celor care l-au votat și au avut încredere în el.

Bîrda, primarul orașuluai Baia Sprie se bucură de succesul avut la aceste alegeri și pentru că „Baia Sprie a rămas un oraș liberal.”

Primarul Comunei Groși, Boltea Florin, a vorbit despre proiectele pentru Groși car vor fi realizate cu ajutorul noului Președinte de Județ, Ionel Bogdan.

Primarul Comunei Dumbrăvița, Felician Ciceu, a vorbit despre Ionel Bogdan și începutul lui în PNL Dumbrăvița. El a subliniat că „administrația se face în jurul cetățenilor.”

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri