duminică, 25 octombrie
Evenimentele Teatrului Municipal Baia Mare din această săptămână
De Mihai Popan - joi, 24 septembrie în categoria Evenimente
28

Distribuie pe rețelele de socializare

Teatrul Municipal Baia Mare va prezenta în acest sfârșit de săptămână trei piese de teatru care vor încânta publicul băimărean. 

 

Prima piesă de teatru va fi prezentată publicului în data de 25 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Mare. ,,Nevrozele sexuale ale părinților noștri” este povestea unei tinere care începe să experimenteze noi senzații, pe care le trăiește printr-un erotism dus la extrem. Prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari, 20 de lei prețul integral.

Teatrul de Păpuși va susține sâmbătă spectacolul ,,Făt Frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos”. Personajul principal al piesei este un zmeu neobișnuit, îndrăgostit, dansator și emoționat. Făt Frumos este un tânăr gelos și egoist, însoțit de o prințesă drăguță. Împreună vor oferi un spectacol muzical îndrăgit de copii. Prețul biletului este de 7 lei copii/adulți.

Ultimul eveniment din această săptămână este ,,Improjoker”, care va satisface nevoia de divertiment a publicului. Spectacolul va fi interactiv, participanții din public putând interveni cu sugestii generatoare de povești amuzante. Spectacolul se va ține în Sala Mare, iar prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari și 20 de lei prețul integral.


 


 

 


 

 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri