luni, 19 octombrie
Răul cel mai mic dintre toate relele (USRPLUS)
De 24mm.ro - marți, 22 septembrie în categoria Editoriale
72

Distribuie pe rețelele de socializare

Uniunea Salvați România vrea puterea în Maramureș, așa că îi scoate în față pe Dan Ivan la primăria Municipiului și pe Vlad Emanuel Duruș la Președenția Consiliului Județean. 

Cred că înainte să lupte pentru puterea Băii Mari și a Maramureșului ar trebui să își rezolve problemele interne... da, au probleme interne, multe aș putea spune. Lupta internă e simplă, pe principiul „care pe care” sau ”„cine dă mai mult”.  Ciolanul e ciolan, funcția-i funcție! 

Dan Ivan, președinte USR Maramureș, cap de liste aproape peste tot, da de a prinde vreo funcție, dorința există. Vlad Duruș, deputat de Maramureș, da, deputat și atât!

Problema majoră a USRPLUS este că luptă doar împotriva PSD-ului (acum Coaliția pentru Maramureș) și nu se axează pe ceea ce vor să facă, poate nu au nimic bun de zis și atunci atacul e cea mai ușoară formă de a atrage atenția, problema majoră e că uită de restul partidelor, așa a pierdut și Barna la prezidențiale. 

„Aducem tinerii acasă”, de câțiva ani tot aduc tinerii acasă, numa' că nici ei nu prea au tineri în partid, demisiile USR Tineret Maramureș au fost în masă, probabil mai urmază și altele. „Stradă cu stradă, schimbăm Maramureșul”, clișeu, curat clișeu, chiar nu înțeleg ce vor să spună cu asta, probabil nu le înțeleg eu viziunea de „dreptă modernă”.

„Programul de guvernare locală” parcă e ceva nou, sună mai bine decât „Planul lui Bogdan” sau „Soluția Dobocan”, e mai original, inovator, dar proiectele propriu zise sunt aceleași, toți promit, puțini fac. Noi alegătorii ne dorim fapte, nu vorbe!

Listele pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean nu ne-a surprins, bine, poate doar puțin... Cap de listă la județ este  Radu Trufan, economist de meserie și iubitor de ciclism, fain, sportul e sănătos! „Ezsită” o posibilitate să fie consilier județean. El e urmat de Sorin Ilieș și Bogdan Zaharia (PLUS).

La Consiliul Local, cap de listă este Cristian Brian (PLUS), urmat de Bogdan Hodorogea și Claudiu Pop (habar nu am cine sunt oamenii aceștia). Distracția a fost la alegerile interne ale USR Maramureș când Robert Cotos, Norbert Kolozsvari, Andrei Nagy, Dragoș Moldovan și Romeo Dobocan (asta a dus la demisia lui din USR și traseismul în PMP, dar e altă poveste asta) au ajuns pe locuri neeligibile. În plus, consilierul #007, după fuziunea cu PLUS-ul a ajuns pe #008, să fim realiști, mai bine suna prima variantă. 

Prin alegerile astea și-au semnat singuri sentința spre pierzare. Eh, dar ce își face omul cu mâna lui se numește lucru manual. 

Cu drag, un alegător!

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri