duminică, 25 octombrie
Novak Djokovic obține recordul pentru cele mai multe turnee ATP Masters 1000 câștigate!
De Mihai Popan - luni, 21 septembrie în categoria Sport
32

Distribuie pe rețelele de socializare

Novak Djokovic cucerește cel de al cincilea titlu al turneului de tenis de la Roma. Finala pe care Djokovic a disputat-o a fost cu argentinianul Diego Swartzman. 

Vremea nefavorabilă l-a afectat pe jucătorul de tenis din Serbia, care a intrat într-un conflict verbal cu staff-ul său. 

Scwartzman profită de greșelile lui Djokovic și câștigă primele 4 break-uri ale partidei. Spre sfârșitul primului set Djokovic se impune și câștigă setul cu o diferență de două break-uri. 

În cel de al doilea set jucătorul de tenis din Serbia își arată clasa mondială și câștigă setul cu un scor de 6-3.

Liderul ATP, Novak Djokovic obține un nou record, deținând 36 de trofee, cu un trofeu în plus în față de rivalul său, Rafael Nadal.

La sfârșitul partidei Djokovic a declarat: ,,Cred că este una dintre cele mai bune ere din istoria tenisului și sunt recunoscător pentru faptul că fac parte din această eră împreună cu acești doi băieți (n.r. – Roger Federer și Rafael Nadal). Sunt campioni incredibili pe teren și în afara lui. Avem și niște băieți tineri, avem un nou campion de Grand Slam, în Dominic Thiem – ceea ce era de așteptat, date fiind calitățile lui și faptul că mai jucase finale, iar acum, iată-l, a câștigat. Este foarte bine pentru tenis, în egală măsură, faptul că apar fețe noi, dar cred că este important pentru fanii tenisului să ne vadă și pe noi trei cum scriem istorie și ne luptăm pentru noi și noi titluri de Mare Șlem”

 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri