marți, 20 octombrie
USR vrea organizarea referendumului „Fără penali în funcții publice” odată cu alegerile parlamentare
De Daiana Toma-Cioran - luni, 21 septembrie în categoria Politică
33

Distribuie pe rețelele de socializare

USR propune organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, „Fără penali în funcţii publice” odată cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

„Astăzi se împlinesc fix doi ani de zile de când inițiativa Fără Penali a ajuns în Parlament. Și tot astăzi se împlinesc fix doi ani de când inițiativa este blocată de PSD în Parlament. PSD-ul care se dezice de Dragnea și nu mai susține candidați penali își bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru Fără Penali (...) Vechile partide trebuie să lase deoparte calculele electorale şi să demonstreze că vor să se reformeze după 30 de ani în care s-au rotit la putere şi nu au făcut nimic pentru oameni. Fără Penali trebuie să ajungă literă de Constituţie!", au precizat cei de la USR, în comunicatul de presă.

Iniţial, USR propusese organizarea referendumului „Fără penali în funcții publice odată cu alegerile locale  care se vor desfăşura duminică. Însă acum, vin cu o nouă inițiativă, votarea proiectului în 6 noiembrie în Senat și organizarea referendumului odată cu alegerile naționale din 6 decembrie 2020. 

Sursă imagine: Petrișor Iordan 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri