joi, 22 octombrie
Liga a II-a Fotbal-Rezultatele acestei etape
De Mihai Popan - duminică, 20 septembrie în categoria Sport
27

Distribuie pe rețelele de socializare

Rezultatele acestei etape a Ligii a II-a de fotbal:


Rapid București, liderul clasamentului obține egalul în meciul disputat cu Turris Turnu Măgurele. Ilie Damașcan (Turris T. Măgurele) înscrie golul egalizator în minutele de prelungire a celei de a doua reprize. Scorul final al partidei este 1-1.

Concordia Chiajna se impune cu scorul de 4-0 împotriva echipei Pandurii Tg. Jiu și urcă pe locul al doilea al clasamentului Ligii a II-a.

Metaloglobus București obține prima victorie de la startul noului sezon. Echipa de fotbal din București câștigă partida disputată cu CS Mioveni cu scorul de 1-0.

Meciul dintre CSM Reșița și ASU Poli Timișoara se încheie 0-0 după o partidă în care cele două echipe nu au reușit să-și transforme ocaziile în goluri.

CSM Slatina se impune în meciul disputat cu ACS Comuna Recea. Scorul partidei se încheie 2-0 pentru CSM Slatina.

Partida disputată între Farul Constanța și Gloria Buzău se încheie 2-2. În urma acestui meci Farul Constanța urcă pe poziția cinci a clasamentului.

Ripensia Timișoara câștigă partida jucată acasă cu Aerostar Bacău cu scorul de 2-0. Echipa din Bacău se află la cea de a patra înfrângere consecutivă de la începutul noului sezon.

Revenim cu informații!

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri