marți, 27 octombrie
Turneul de la Roma-Semifinalele
De Mihai Popan - duminică, 20 septembrie în categoria Sport
21

Distribuie pe rețelele de socializare

Jucătorul de tenis din Argentina, Diego Sebastian Scwartzman câștigă partida disputată cu Rafael Nadal și se califică în semifinale, unde va juca cu canadianul Shapovalov pentru calificarea în finala Turneului de la Roma, astăzi de la ora 20:00. Meciul începe bine pentru argentinian care se impune în primul set cu scorul de 6-2. Scorul final al meciului este 2-0 pentru Scwartzman.

Djokovic întâmpină probleme în partida jucată cu Dominik Koepfer , care câștigă al doilea set cu scorul de 6-4. Sârbul Novak Djokovic se califică în semifinale după o partidă dificilă disputată cu germanul Koepfer și va juca în următoarea etapă a turneului cu norvegianul Casper Ruud în data de 20 septembrie de la ora 15:00.

Simona Halep, sportiva de tenis a României câștigă partida jucată cu Yulia Putintseva. Adversara din Kazakhstan, Yulia Putintseva întâmpină probleme în zona lombară și este nevoită să abandoneze meciul în setul al doilea. Halep va juca semifinala turneului de tenis cu Garbine Muguruza, care a eliminat-o pe Victoria Azarenka cu scorul de 2-1. Partida dintre cele două jucătoare de tenis se dispută azi de la ora 13:00.

Karolina Pliskova o elimină pe belgiana Elise Mertens cu scorul de 2-0 și va juca semifinala Turneului de la Roma cu Marketa Vondrousova, astăzi de la ora 17:00.


 

 


 

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri