miercuri, 28 octombrie
Bozânta Mare, ”copilul” vitregit al primarului Ardelean
De 24mm.ro - sâmbătă, 19 septembrie în categoria Administrație
76

Distribuie pe rețelele de socializare

Zilele trecute, fiind campanie electorală, candidatul unei coaliții electorale s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul Bozânta Mare, aparținând orașului Tăuții Măgherăuș. Primarul și-a amintit că și acolo există votanți, prin urmare trebuie să le facă o vizită. Vizita a fost una nu pentru a discuta problemele comunității de acolo, ci aceea de a le dicta oamenilor ce vrea el, de a le povesti despre preamărirea domniei sale, de a se lăuda cu ce nu a făcut. În filmulețul care l-am primit, problemele dureroase sunt trecute rapid la nerealizări, dar nu datorită incompetenței primarului, ci din cauza “nemților”, a firmelor de gaz și a fostului viceprimar, Marinescu. De asemenea, primarul, încearcă să își eschiveze această nereusită, încercând să schimbe subiectul iar la un moment dat ridică vocea, chiar țipă, fiind aproape de culmea furiei, la cetățenii care doresc explicații pe această temă și care îi cereau lămuriri. De aici până la a-și exprima faptul că “sunt mai mare” nu a fost decât un pas, acesta încercând să le “bage pumnul in gură” celor care doreau sa își exprime nemulțumirea și să arate faptul ca au fost mințiți de șeful administrației locale. Pe lângă discursul de tip comunistoid și pe alocuri totalitarist, primarul își continuă discursul, trecând peste subiectul pornirii gazului în Bozânta, dar nu înainte de a amenința oamenii că îi dă afară sau că va suna la Poliție pentru ca aceștia să fie evacuați din sală, dacă sunt ”obraznici”. De asemenea, primarul menționează faptul că este o întâlnire politică, ulterior revenind spunând ca nu ar vrea să politizeze întâlnirea, dar că subiectul gazului nu trebuie politizat. După ce oamenii încep sa părăsească sala, primarul își întreabă consilierii despre numele persoanelor care au plecat, probabil pentru a-i contacta în mod direct.

După ce spiritele s-au liniștit, oamenii au ridicat problema conductelor de apa instalate in anul 2014. Unul dintre locuitori a spus ca, fizic, conductele nu exista, însa lucrarea a fost executată și recepționată de către Primăria Tăuții Măgherăuș, dar persoana în cauză a fost nevoită să își facă pe banii proprii conducta și să si-o instaleze.

Pe lângă aceste subiecte, un subiect pe care bozântanii l-au ridicat a fost cel al locurilor de joacă, care în Bozânta sunt aproape impracticabile, dar alți “copilași” ai primarului au locuri de joacă de nivel european.

Concluzia locuitorilor din Bozânta este că unii “copilași” ai primarului, beneficiază de tratament special, iar alții nu există.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri