vineri, 23 octombrie
Turneul de la Roma-Etapa a V-a
De Mihai Popan - vineri, 18 septembrie în categoria Sport
14

Distribuie pe rețelele de socializare

Milos Raonic, jucătorul de tenis canadian este eliminat din cadrul turneului de la Roma de către sârbul Dusan Lajovic, după o partidă în care Raonic îi crează dificultăți adversarului său. Primul set intră în tiebreak și este câștigat de sârb, iar al doilea set se încheie 6-4, pentru Raonic. Scorul meciului dintre cei doi jucători s-a terminat 2-1, pentru jucătorul de tenis din Serbia, Lajovic.

Norvegianul Casper Ruud se califică în următoarea etapă a campionatului de tenis, în urma partidei disputate cu Lorenzo Sonego. Jucătorul din Norvegia câștigă ambele seturi cu scorurile de 6-3 și 6-4.

Hubert Hukacz îl învinge pe rusul Andrey Rublev cu scorul de 2-1, și se califică în optimile de finală ale campionatului de tenis de la Roma.

La categoria WTA simplu, Yulia Putintseva se impune împotriva adversarei sale din Croația, Petra Martic, cu scorul de 2-1.

Jucătoarea de tenis din Spania, Garbine Muguruza se califică cu greu în optimile de finală ale turneului de tenis, după un meci disputat cu Cori Gauff. Garbine pierde al doilea set cu scorul de 6-3, după ce pe primul îl câștigă în tiebreak, dar într-un final obține calificarea.

Una dintre reprezentantele României de la Roma, Irina Begu este eliminată din cadrul campionatului de tenis, în urma partidei disputate cu Johanna Konta. Jucătoarea de tenis din România pierde ambele seturi cu scorurile de 6-0 și 6-4.


Cele mai importante meciuri ale campionatului de tenis de la Roma, la categotriile ATP și WTA simplu, de azi sunt:


Novak Djokovic-Filip Krajinovic, ora 15:55

Diego Sebastian Schwartzman-Hubert Hurkacz, ora 18:00

Dusan Lajovic-Rafael Nadal, ora 20:00

Garbine Muguruza-Johanna Konta, ora 16:00

Polona Hercog-Marketa Vondrousova, ora 21:30


 

 


 

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri