miercuri, 28 octombrie
Etapa a doua a Ligii Zimbrilor-Rezultate
De Mihai Popan - joi, 17 septembrie în categoria Sport
19

Distribuie pe rețelele de socializare

Rezultatele etapei de ieri a Ligii Naționale de handbal masculin sunt:


Știința Bacău câștigă primul meci din acest sezon disputat cu Dunărea Călărași, echipa de pe locul 10 al clasamentului, cu scorul de 32 la 26.

Dobrogea Sud Constanța se impune în partida jucată cu CSM Botoșani, pe care o câștigă cu o diferență de 13 puncte.

CSM Vaslui pierde meciul jucat cu SCM Politehnica Timișoara, fiind a doua înfrângere din acest sezon. În urma acestei partide, echipa de handbal din Vaslui ocupă penultimul loc al clasamentului.

CS Minaur Baia Mare obține a doua victorie în cadrul Ligii Zimbrilor, în meciul disputat cu Știința Buzău, pe care-l câștigă cu scorul de 25 la 23. Gruparea de handbal băimăreană ocupă poziția a patra a clasamentului, în urma celor două meciuri câștigate din primele etape ale campionatului.

CSM Făgăraș se impune împotriva echipe CSU Suceava cu scorul de 27 la 24.

Steaua București câștigă cu greu meciul disputat cu Potaissa Turda. Partida dintre cele două echipe se termină 28 la 27, pentru steliști.

CSM Focșani a fost la un pas de a câștiga meciul jucat cu Dinamo București, pe care-l pierde la o diferență de un punct. 

Ultimul meci al acestei etape a fost între CSM București și Reșița, partidă câștigată de echipa de handbal din București cu scorul de 24 la 23.

 


 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri