sâmbătă, 31 octombrie
Turneul de la Roma-Etapa a IV-a
De Mihai Popan - joi, 17 septembrie în categoria Sport
15

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa de ieri a turneului de tenis de la Roma s-a terminat cu următoarele rezultate:


Japonezul Yoshihito Nishioka este eliminat din cadrul turneului în urma partidei disputate cu Grigor Dimitrov, pe care o pierde cu scorul de 2-0. Jucătorul din Japonia obține un singur punct în ambele seturi.

Belgianul David Goffin își arată clasa după partida jucată cu Marin Cilic, partidă care este dominată de belgian. Cilic este învins în ambele seturi cu scorul de 6-2.

Duelul spaniol disputat între Rafael Nadal și Pablo Carreno-Busta este câștigat de campionul național al Spaniei, Rafael Nadal. Busta câștigă câte un punct în fiecare set. 

La categoria WTA simplu, Elise Mertens a avut o partidă dificilă împotriva jucătoarei din Polonia, Magda Linette. Ultimul set al meciului este câștigat cu greu de către Mertens, cu scorul de 6-4. Scorul final al partidei este 2-0 ,pentru jucătoarea din Belgia, Elise Mertens.

Duelul dintre Dayana Aztremska și Amanda Anisimova se încheie după disputarea a trei seturi, iar două dintre aceste seturi sunt câștigate de jucătoarea de tenis din Ucraina, D. Aztremska. Setul al doilea o forțează pe Aztremska să depună mai mult efort, pe care-l câștigă în tiebreak. Meciul se termină 2-1, pentru jucătoarea din Ucraina.

Elena Svitolina se califică în următoarea etapă a turneului în urma partidei jucate cu Anastasia Pavlyuchenkova. Setul al doilea intră în tiebreak, fiind unul dificil pentru E. Svitolina pe care-l câștigă într-un final, cu scorul de 7-4.


Cele mai importante meciuri de azi la categoria ATP și WTA simplu, sunt:


Milos Raonic-Dusan Lajovic, ora 13:40

Casper Ruud-Lorenzo Sonego, ora 15:10

Hubert Hurkacz-Andrey Rublev, ora 16:40

Yulia Putintseva-Petra Martic, ora 13:40

Garbine Muguruza-Cori Gauff, ora 13:40

Una dintre reprezentantele României din cadrul turneului de tenis de la Roma, Irina Begu va disputa astăzi meciul de calificare în următoarea etapă a campionatului, împotriva jucătoarei din Marea Britanie, Johanna Konta, de la ora 15:10.


 

 


 

 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri