marți, 27 octombrie
Orban: „Nu vom face cu PSD niciun fel de înțelegere guvernamentală”
De Daiana Toma-Cioran - marți, 15 septembrie în categoria Politică
37

Distribuie pe rețelele de socializare

PNL va participa de unul singur la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Orban susține că în niciun caz nu va face o înțelegere guvernamentală cu PSD, potențialii parteneri fiind USR PLUS și cei din Partidul Popular European (PPE).

„PNL este cel mai puternic partid din România, este un partid care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor şi e normal ca PNL participă la alegerile parlamentare pe propriile picioare. Singura certitudine este că nu vom face cu PSD nicio formă de înţelegere guvernamentală. Potenţialii parteneri, evident, sunt partenerii din Partidul Popular European şi USR PLUS. Aş prefera o majoritate PNL", a spus Orban. 

Din Partidul Popular European (PPE) fac parte PMP și UDMR.

Orban a salutat prelungirea termenului de depunere a solicitărilor de vot prin corespondenţă la alegerile parlamentare şi a anunţat o campanie de informare pentru românii din diaspora.

„Vom face o campanie în acest sens, să-i informăm pe românii din diaspora privitor la votul prin corespondenţă, astfel încât, mai ales în ţările unde există riscul de a nu se permite organizarea secţiilor de votare, să informăm toţi românii din ţările respective că modalitatea cea mai sigură de exprimare a votului este votul prin corespondenţă", a declarat Premierul.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri