luni, 19 octombrie
PSD, strategii și așteptări la alegerile locale din septembrie și la parlamentarele din decembrie
De Daiana Toma-Cioran - marți, 15 septembrie în categoria Politică
34

Distribuie pe rețelele de socializare

Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că social-democrații vor avea rezultate bune la alegerile locale din 2020, unde vor obține cel mai mare număr de aleși locali.

Tot el, susține că rezultatele la alegerile locale din 2020 va permite PSD să aibă un „scor suficient de bun” să câștige și alegerile parlamentare.din 6 decembrie 2020.

PSD va avea cel mai mare număr de aleşi locali, după aceste alegeri locale. Suntem în aceeaşi parametri”, a afirmat Marcel Ciolacu, la B1Tv.

Ciolacu: „PSD o să meargă singur la parlamentare”

Președintele PSD, a declarat că partidul va candida singur la alegerile parlamentare din acest an. Liderii social-democrați au decis să nu facă alianțe cu alte formațiuni politice, totuși, după alegerile locale vor fi negociate alianțe cu Pro România în consiliile locale și județene. 

„Am primit votul pentru o alianță post electorală locale cu Pro România la consiliile județene și consiliile loacale”, a declarat președintele PSD.

Tot azi, Marcel Ciolacu a precizat că i-a oferit lui Călin Popescu Tăriceanu un loc pe listele PSD la parlamentare, însă acesta a refuzat. 

„I-am făcut o ofertă domnului Tăriceanu să vină pe listele PSD, a refuzat și îi respect decizia”, a spus Ciolacu.

La rândul său, Tăriceanu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care acuză o campanie de fake news.

„Continuă „fake news-urile” din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aș candida la alegerile parlamentare pe listele PSD! Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică”, a scris pe Facebook, luni seara, liderul ALDE.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri