luni, 26 octombrie
Liga I- Rezultatele etapei a treia
De Mihai Popan - duminică, 13 septembrie în categoria Sport
17

Distribuie pe rețelele de socializare

Rezultatele acestei etape din Liga I fotbal:


 

Fc Voluntari se impune împotriva echipei FCSB, cu scorul de 2-1. Primul gol al echipei gazdă este înscris încă din prima repriză de către Sebastian Mailat (Fc Voluntari). FCSB reușește să reducă din handicap în minutul 86 prin golul înscris de Dennis Man.

Gaz Metan Mediaș câștigă partida jucată cu Poli Iași cu scorul de 4-1. Primul gol al reprizei este marcat de Dzenan Zajmovic (Poli Iași) în minutul 3, iar după cinci minute de la acest gol, jucătorul de la Mediaș Sergiu Ciocan aduce egalarea. Prima repriză se termină 2-1 pentru gruparea din Mediaș. A doua repriză debutează cu autogolul lui Sorin Busu (Poli Iași), iar tabela meciului este închisă de Ronaldo Deaconu în minutul 82.

Chindia Târgoviște obține egalul în meciul jucat în deplasare cu Academica Clinceni. Meciul se încheie 0-0.

Dinamo București obține cel de al doilea egal de la începerea noului sezon al Ligii I. Partida jucată cu Fc Botoșani, echipa clasată pe locul I, se termină 1-1. 

UTA Arad deschide scorul partidei jucate cu Fc Argeș prin golul lui Sorin Bustea din prima repriză, dar într-un final gazdele (Fc Argeș) reușesc să aducă egalarea prin golul lui Cephas Malele din minutul 76.

Revenim cu informații!

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri