luni, 26 octombrie
Finalele US Open-ului-Serena Williams eliminată de Victoria Azarenka!
De Mihai Popan - sâmbătă, 12 septembrie în categoria Sport
32

Distribuie pe rețelele de socializare

Câștigătoarea a 23 de Grand Slam-uri, Serena Williams pierde semifinala de la US Open împotriva jucătoarei de tenis din Belarus, Victoria Azarenka. Meciul începe bine pentru Serena care reușește să câștige primul set, dar în final V. Azarenka domină următoatele două seturi pe care le câștigă cu scorul de 6-3.

Una dintre cele mai tinere jucătoare de tenis de la US Open, japoneza Naomi Osaka, se califică în finala campionatului, după partida disputată cu Jennifer Brady, pe care o câștigă cu scorul de 2-1. Osaka va juca finala de la US Open împotriva jucătoarei de tenis din Belarus, V. Azarenka.

La categoria ATP simplu, Dominic Thiem îl elimină pe rusul Medvedev, într-un meci în care câștigă toate cele trei seturi. Meciul dintre cei doi se termină 3-0 pentru jucătorul din Austria, D. Thiem.

Alexander Zverev va juca finala de la US Open cu austriacul D. Thiem, datorită partidei câștigate împotriva spaniolului Carreno-Busta. Germanul Zverev câștigă cele trei seturi din cinci, jucate cu Busta.

Finala de la categoria WTA simplu se va juca azi de la ora 23:00, iar finala de la ATP simplu se joacă mâine de la aceași oră.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri