marți, 20 octombrie
Liga a II-a Fotbal- Etapa a treia
De Mihai Popan - vineri, 11 septembrie în categoria Sport
30

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa a treia a Ligii a II-a de fotbal va începe mâine, 12 septembrie, iar meciurile se vor juca între:

 

Aerostar Bacău, echipa clasată pe locul 18, va înfrunta CSM Reșița acasă, mâine de la ora 11:00.

ACS Comuna Recea va întâlni gruparea din Tg. Jiu, în cadrul celei de a treia etape a Ligii a II-a. ACS Viitorul Tg. Jiu va juca în deplasare meciul de mâine, cu echipa din Recea.

Metaloglobus București va juca cu echipa clasată pe locul 5, Concordia Chiajna. Etapa precedentă, echipa din București obține egalul în meciul de deplasare jucat cu Turris Turnu Măgurele.

În urma înfrângerii cu Rapid București din etapa anterioară, Pandurii Tg. Jiu va întâlni acasă echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele, care are un egal și o înfrângere din cele două etape disputate.

Unirea Slobozia va juca meciul de acasă cu CS Mioveni. Echipa de pe locul 2, Rapid București, va juca partida de fotbal din această etapă cu CSM Slatina.

Fc U Craiova, are o victorie și un egal de la startul sezonului, va întâlni gruparea condusă de Dan Alexa, Dunărea Călărași.

Ultimele două meciuri vor începe de la orele 13:00 și 18:00, în rest toate celelalte meciuri de mâine se joacă de la ora 11:00.

Cele trei meciuri rămase din această etapă se vor juca în trei zile distincte:


Duminică, Gloria Buzău va juca cu U Cluj, de la ora 14:30.

Luni de la ora 18:00, ASU Poli Timișoara, care se întoarce acasă după o victorie câștigată împotriva celor de la U Cluj din etapa precedentă, va juca meciul din această etapă cu Farul Constanța.

Ultimul meci din această etapă, se va juca marți de la ora 19:30 și se dispută între Petrolul Ploiești și Ripensia Timișoara.

Cele mai importante meciuri din această etapă sunt între Pandurii Tg. Jiu-Turris Turnu Măgurele, Unirea Slobozia-CS Mioveni, Fc U Craiova-Dunărea Călărași.


 

 


 

 

 

 


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri