vineri, 23 octombrie
Cupa României handbal masculin-,,Final Four”
De Mihai Popan - vineri, 11 septembrie în categoria Sport
24

Distribuie pe rețelele de socializare

Cupa României ,,Final Four” se va desfășura la Arena Sepsi, Sfântul Gheorghe. Semifinalele Cupei României la handbal masculin se vor disputa, sâmbătă 12 septembrie, între Dinamo București-Știința Bacău, de la ora 11:00, și Politehnica Timișoara-Dobrogea Sud Constanța, de la ora 18:00. Meciurile vor fi transmise de posturile de televiziune, TVR1 și TVR2.

Turneul de promovare în Liga Națională de handbal feminin trebuia să aibă loc la Sfântu Gheorghe, dar din cinci echipe una s-a retras, astfel celelalte patru (CSM Galaţi, Dacia Mioveni, Crişul Chişineu-Criş, Activ Ploieşti) au promovat automat în prima divizie. 

Dinamo București, deținătoarea a patru cupe ale României la handbal masculin, dispută meciul cu Știința Bacău în cadrul semifinalelor Cupei României, care deține cinci cupe ale României la handbal masculin.

Ultimul meci din cadrul semifinalelor ,,Final Four” se dispută între Politehnica Timișoara și Dobrogea Sud Constanța, echipe care au terminat clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin pe locurile 2 și 4.

Finala mică va fi difuzată la TVR2 duminică, 13 septembrie, de la ora 11:30, iar finala mare va fi transmisă pe TVR1, de la ora 18:00.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri