sâmbătă, 31 octombrie
US Open-semifinalele
De Mihai Popan - joi, 10 septembrie în categoria Sport
35

Distribuie pe rețelele de socializare

Prima semifinală a campionatului de tenis US Open, la categoria ATP simplu și WTA simplu, suprafață dură, se joacă între spaniolul Pablo Carreno-Busta și germanul Alexander Zverev. Cei doi au avut o evoluție sinuoasă pe parcursul campionatului, reușind în final să se întâlnească în semifinală. Meciul dintre cei doi se joacă de la ora 23:00.

Cea de a doua semifinală este între Daniil Medvedev și Dominic Thiem. D. Thiem reușește calificarea în urma partidei jucate cu Alex De Minaur, meci în care austriacul Thiem câștigă toate cele trei seturi. Meciul se dispută de la ora 23:00.

Jennifer Brady va juca semifinala la categoria WTA simplu cu una dintre cele mai tinere semifinaliste, Naomi Osaka. Partida dintre cele două va începe la ora 02:00 noaptea.

Ultima semifinală la categoria WTA simplu este între Serena Wiliams și Victoria Azarenka. Favorita meciului dar și a campionatului US Open, este Serena Wiliams, care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam câștigate. Meciul dintre cele două va începe la ora 03:30 noaptea.

Toate meciurile din semifinală se joacă pe data de 11 septembrie.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri