luni, 19 octombrie
82.000 de tablete urmează să fie livrate către școli
De Petruța Gromucz - joi, 10 septembrie în categoria Educație și învățământ
19

Distribuie pe rețelele de socializare

82.000 de tablete urmează să fie livrate către școli

Monica Anisie, Ministerul Educației a anunțat livrarea a 82.000 de tablete către școlile din țară, echipamente necesare pentru desfășurarea cursurilor.

„La momentul acesta am aflat că există un câştigător pentru trei loturi, 82.000 de tablete . Au fost nouă loturi şi au câştigat trei dintre cele nouă locuri. Data de 8 este, înţeleg de la ONAC, data de 8 (septembrie – n.r.) este ultima zi în care se pot depune contestaţii la licitaţie, ştim cu toţii care este Legea achiziţiilor publice. Exisă posibilitatea să se depună contestaţii la achiziţie, până acum nu s-au depus. Dacă nu se depun contestaţii, 82.000 de tablete înţelegem că operatorul care a câştigat în data de 9 începe distribuţia, începând cu data de 9”, a declarat Monica, într-o emisiune la B1 Tv.

Ministrul a mai declarat și că Ministerul Educației derulează un proiect cu Banca Mondială, prin care liceele vor primi echipamente electronice.Școlile și liceele pot achiziționa laptopuri și tablete, urmând ca acestea să fie decontate cu ajutorul fondurilor europene.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri