luni, 19 octombrie
Uefa Nations League-Rezultate
De Mihai Popan - miercuri, 09 septembrie în categoria Sport
91

Distribuie pe rețelele de socializare

Rezultatele meciurilor de ieri a cupei Uefa Nations League au fost:

Georgia și Macedonia de Nord se termină 1-1, partidă în care ambele echipe au dispus de ocaziile necesare de a marca golul victoriei. În urma eliminării fundașului macedonian, Visar Musliu, Georgia nu reușește să obțină victoria.

Armenia câștigă partida disputată cu Estonia, cu 2-0, datorită golurilor marcate de Alexander Karapetian din prima repriză și Wbeymar Angulo din minutul 65.

Liechtenstein deschide scorul partidei cu San Marino încă din minutul 3, prin golul lui Nicolas Hasler. Minutul 14 al meciului închide tabela cu scorul de 2-0, golul fiind înscris de atacantul lui Liechtenstein, Yanik Frick.

Luxemburg pierde meciul disputat acasă cu Muntenegru. Surpriza partidei vine în minutele de prelungire ale celei de a doua reprize, în urma acordării penalty-ului de către arbitrul meciului, L.Visser. Muntenegru câștigă meciul cu 1-0.

Azerbaijan obține prima victorie în meciul disputat cu Cipru. Golul meciului este înscris încă din minutul 29 de către fundașul lui Azerbaijan, M. Medvedev. Echipa Ciprului nu reușește să egaleze și meciul se termină 1-0, pentru Azerbaijan.

Suedia este învinsă de Portugalia cu scorul de 2-0. Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo înscrie ambele goluri pentru Portugalia, un gol fiind înscris din penalty. În urma acestui meci, portughezul C. Ronaldo devine primul fotbalist european care înscrie 100 de goluri internaționale.

Meciul dintre Franța și Croația a fost cel mai tensionat meci al serii. După o primă repriză care se încheie 2-1 pentru francezi, golul egalizator al croatului Josip Brekalo, din minutul 55, îi motivează pe jucătorii francezi să domine cea de a doua repriză. Dayot Upamecano și Olivier Giroud închid tabela meciului cu scorul de 4-2, în favoarea francezilor.

Anglia n-a reușit să înscrie în poarta Danemarcei, iar partida dintre cele două echipe se termină 0-0. 

Islanda pierde împotriva Belgiei cu scorul de 5-1, într-un meci în care belgienii au avut 71 % posesie și 21 ocazii de gol.

 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri