marți, 20 octombrie
Ciprian Tătărușanu semnează un contract pe trei ani cu AC Milan
De Mihai Popan - miercuri, 09 septembrie în categoria Sport
37

Distribuie pe rețelele de socializare

Portarul echipei Olympique Lyon, Ciprian Tătărușanu, a semnat un cotract cu AC Milan pe o perioadă de trei ani. Jucătorul României a fost adus la echipa italiană datorită insistențelor antrenorului lui AC Milan, Stefano Pioli. Cei doi au mai colaborat pe vremea când Tătărușanu juca la Fiorentina.

Portarul român va sosi joi în Italia pentru a efectua vizita medicală. Ciprian Tătărușanu a mai evoluat la echipele FCSB, Gloria Bistrița, Nantes, Fiorentina și Lyon.

Luarea deciziei portarului de a semna contractul cu echipa italiană este din cauza faptului că acesta fusese rezerva constantă a portughezului Anthony Lopes.

Astfel, portarul naționalei Româmiei va intra pe lista jucătorilor români care au jucat de-a lungul timpului la AC Milan, alături de Răducioiu și Contra.

Contractul portarului român este valabil până în 2022, iar el va fi al doilea portar al echipei italiene, fiind rezerva lui Gigi Donnarumma. Decizia clubului de a-l aduce pe Tătărușanu se datorează plecării lui Pepe Reyna, care a fost unul dintre cei mai buni portari spanioli.

Sursa: https://www.eurosport.ro/fotbal/serie-a/2019-2020/breaking-news-tatarusanu-s-a-inteles-cu-ac-milan-contract-pe-3-ani-pentru-portarul-roman_sto7878049/

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri