marți, 27 octombrie
Acțiuni de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid -19
De Petruța Gromucz - marți, 18 august în categoria Actualități
17

Distribuie pe rețelele de socializare

Poliţiştii le mulţumesc cetăţenilor responsabili care respectă şi au înţeles importanţa măsurilor de protecţie sanitară.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate ieri, 17 august a.c., au participat 75 de  polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat cinci acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 23 mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 297 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Sursa: Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri