luni, 19 octombrie
Uefa Nations League 2020
De Mihai Popan - marți, 08 septembrie în categoria Sport
60

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa de ieri a cupei Uefa Nations League s-a terminat cu următoarele rezultate: 


Belarus câștigă meciul disputat cu Kazakhstan, cu scorul de 2-1. Atacantul lui Lokomotiv Moscova, Vitali Lisakovich, înscrie golul victoriei pentru Belarus, în minutul 86. 

Albania pierde în fața Lituaniei cu scorul de 1-0. Fundașul albanez, Elseid Hysaj este eliminat în minutul 87 al partidei, în urma celui de al doilea cartonaș galben acordat de către arbitrul meciului S. Boiko.

Partida dintre Slovacia și Israel se termină 1-1, fiind singurul egal al serii. 


Meciul dintre Norvegia și Irlanda de Nord se încheie 5-1 pentru norvegieni. Tânărul norvegian în vârstă de 20 de ani, Erling Haaland, înscrie două goluri în poarta irlandezilor. 

Scoția câștigă partida cu Cehia, cu scorul de 2-1. Ultimul gol al partidei fiind înscris de mijlocașul scoțian și jucătorul lui Celtic, Ryan Christie, în minutul 52, după acordarea unui penalty de către arbitrul olandez S. Gozubuyuk.

Derbyul serii a fost între Austria și România. Naționala condusă de Mirel Rădoi câștigă partida jucată împotriva Austriei cu scorul de 3-2 și urcă pe locul I în clasament. Marcatorii echipelor au fost: Denis Alibec (România, minutul 3), Christoph Baumgartner (Austria, minutul 17), Dragoș Grigore (România, minutul 51), Alexandru Maxim(România, minutul 70), Karim Onisiwo (Austria, minutul 81).


Italia obține victoria în meciul cu Olanda, datorită golului marcat de mijlocașul lui Inter Milano, Nicollo Barella. Meciul se încheie 1-0 pentru italieni.

Polonia și Bosnia și Herțegovina se încheie 2-1. Bosnia și Herțegovina deschide scorul partidei în urma golului marcat de Haris Hajradinovic din penalty, dar în final polonezii reușesc să întoarcă scorul. 


Meciurile de astăzi se dispută între: Armenia-Estonia, Georgia-Macedonia de Nord, Belgia-Islanda, Danemarca-Anglia, Franța-Croația, Suedia-Portugalia, Cipru-Azerbaijan, Luxemburg-Muntenegru, San Marino-Liechtenstein. Primele două meciuri încep la ora 19:00, în rest toate partidele vor începe la ora 21:45.


 

 

 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri