luni, 26 octombrie
Fabrica de Idei-Tabăra de marketing
De Mihai Popan - marți, 08 septembrie în categoria Evenimente
29

Distribuie pe rețelele de socializare

,,Fabrica de Idei- Tabăra de creativitate în marketing” este un concept nou care scoate la iveală modelele și metodele creativității. Acest eveniment este dedicat antreprenorilor, oamenilor de marketing și celor implicați în proiecte inovatoare, pentru dezvoltarea noilor idei.

Participanții la eveniment vor fi împărțiți în patru echipe, care vor avea obligația de a rezolva un brief de creație pe baza metodelor și tehnicilor de ideație prezentate în cadrul concursului. În cadrul taberei participanții au onoarea de a întâlni pe doi dintre creatorii de conținut din Maramureș și Ardeal, Gabriel Oană-Gaben și Ciprian Cătunescu-Unguru’ Bulan, care vor explica metodele lor de producere a ideilor noi.

Prețul ocupării unui loc al taberei este de 2700 lei, care cuprinde cursurile, cazarea, toate momentele de entertainment, micul dejun, prânzul și cina.

Tabăra de formare va dura 4 zile în care participanții vor beneficia de 8 module de învățare formală și informală.

Acest eveniment se desfășoară în perioada 10-13 septembrie 2020, în Valea din Breb, participanții fiind găzduiți în casele tradiționale care compun complexul Casa din Vale. Organizatorii taberei de marketing sunt ,,Școala Pentru Oameni Responsabili”(Spor) și Doru Șupeală. 


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri